HOE VIND JE EEN GOEDE ADVOCAAT BELASTINGRECHT?

goede advocaten belastingrecht per stad

Wat doen belastingrecht-advocaten en waar vind ik een goede?

In grote lijnen houden belastingrecht-advocaten zich bezig met zaken als: fiscaal strafrecht, invorderingsrecht, civiele (of andere) procedures met fiscale aspecten en met advisering op ficaal gebied.
Veel advocaten die zich richten op het belastingrecht hebben zich echter gespecialiseerd op een bepaald onderdeel van het belastingrecht. Zo zien we bijvoorbeeld advocatenkantoren die zich vooral met fiscaal strafrecht bezig houden, waar andere kantoren zich weer helemaal op advisering hebben gestort. Het is dus vaak even zoeken voordat je de goede advocaat belastingrecht hebt gevonden.

In ons overzicht van advocaten belastingrecht vind je de advocaten die zich met het belastingrecht bezig houden. De meeste belastingrecht-advocaten die wij in ons overzicht hebben opgenomen, zijn lid van de NVAB (Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen).

TIP !

Hulp nodig bij het vinden van een goede advocaat familierecht, arbeidsrecht of huurrecht?
Wij vinden een goede advocaat voor jou! Gratis en vrijblijvend!
 

TIP !

Goede advocaten op vrijwel alle rechtsgebieden vind je bij Omnius.
 
Stel nĂș jouw vraag! (Helpdesk 7 dagen per week open.)
 

Goedkope oplossingen

Vrijwel alle advocaten belastingrecht richten zich op het bedrijfsleven (of hooguit ook op zeer vermogende particulieren).
Onder de belastingrechtadvocaten vinden we dus nauwelijks advocaten die op basis van toevoeging, pro deo (subsidie op advocaatkosten) willen werken.
Je kunt natuurlijk altijd proberen om over het tarief te onderhandelen (zie voor tips Advocaatkosten, tarieven.